It’s All In Jazz workshop

Ihana workshop päivä eilen yhteistyössä It’s All In Jazz -jazztanssitapahtuma kanssa! Tarjosimme kaikille It’s All In Jazz kilpailijoille mahdollisuuden sekä Jazz- että Fysio-workshopiin ja eilen saimme työskennellä ihanien @jadedancers kanssa Hämeenlinnasta!

Fysio-osuus piti sisällään tanssia tukevaa toiminnallista harjoittelua. Pääteemoiksi nousivat mm. keskivartalon hallinta ja käyttö, tanssijan ryhti ja lapatuki, aukikierto sekä lantion alueen voima ja alaraajojen linjaukset. Paljon mahtui siis asiaan yhteen sunnuntaihin. Hienoa työtä kaikilta, ja oli ilo jakaa omia näkemyksiä aiheista! 

Dancefysio tarjoaa workshoppeja myös It’s All In Jazz -tapahtuman ulkopuolella. Jos sinun tanssikoululla tai kisaryhmällä on kiinnostusta tanssia tukevaan toimintaan (workshop/luento) ota yhteyttä niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti! Tanssin täyteistä viikkoa kaikille ❤️

In english

In a collaboration with It’s All In Jazz -jazztanssitapahtuma we wanted to offer all the dancers that participated It’s All In Jazz dance happening 2018 a workshop with both jazzdance and physio. Physio session was mainly supplementary training for the young dancers. We focused on posture, body placement and alignement, turn out and of course had fun!!

#jazzdance #itsallinjazz #workshop #dancefysio

Thank you ❤️